Welkom bij Comptoir Libanais

We zijn ontzettend trots op ons restaurant in Hoog Catharijne en we kunnen niet wachten om Nederland kennis te laten maken met de Libanese cultuur. Bij Comptoir Libanais ben je elk moment van de dag welkom voor de lekkerste Libanese gerechten!

Ik hoop dat je geniet tijdens je bezoek aan Comptoir Libanais.

Tony Kitous
Oprichter Comptoir Libanais

 • Het menu

  Bij Comptoir vind je een keuken vol met invloeden uit het Midden-Oosten, met traditionele recepten zoals mijn moeder deze vroeger voor mij maakte. De Libanese keuken is gezond, vers en heel gevarieerd. Onze manier van eten zorgt ervoor dat iedereen aan kan sluiten, omdat alles gemaakt is om te delen.

  Op het menu vind je gerechten zoals Mezze platters, Libanese wraps, mixed grills, tajines, flat breads en zoetigheid als dessert. Onze limonades maken we zelf met oranje bloesem water & granaatappel pitjes of rozenwater & limoen. Ook hebben we vers geperste fruitsappen of verse munt thee. Meer zin in een alcoholisch drankje? We hebben heerlijke zelfgemaakte cocktails, een eigen huiswijn en Libanese biertjes.

 • Kom binnen

  Laat je verrassen. Het design is gebaseerd op mijn herinneringen uit mijn kindertijd. Bij Comptoir waan je je in een souk in Beiroet, Marrakech, Istanbul of Caïro. Het design is vriendelijk, grappig en uitnodigend – net als een ervaring in het Midden-Oosten.

  Je wordt omringd door kleurrijke tegeltjes, typerend voor Arabische keukens, woonkamers en binnenplaatsen. Eten doe je aan een traditioneel tafeltje, omringd door beeldjes, hoedjes en theepotjes

 • De souk

  Mijn droom is het mogelijk maken van heerlijk eten voor iedereen. Het liefst in een laagdrempelige en vriendelijke omgeving. Dit is dan ook de reden waarom ik ooit met Comptoir begonnen ben. Ik wilde het eten uit het Midden-Oosters toegankelijk maken voor iedereen. Het gaat in deze culturen om eerlijk eten en warme gastvrijheid. In de souk waan je je alsof je in Libanon bent. Vrolijke kleuren schitteren je tegemoet!

 • Onze familie

  We zijn ontzettend blij en dankbaar voor onze familie: ons gepassioneerde, vriendelijke en zorgzame team dat altijd klaar staat voor jou en je vrienden.